Beoordeel ons op:


HET MECK - Provincialeweg 44 - 5503 HG - Veldhoven - info@behandelcentrumneurologie.nl

Telefoon: +31 (0) 40 230 6853 - Fax: +31 (0) 40 253 7922


Contact gegevens

HET MECK

Provincialeweg 44
5503HG Veldhoven

info@behandelcentrumneurologie.nl

Telefoon: 040-2306853

Fax: 040-2537922

Paul Dellemijn is gepromoveerd op neuropathische pijn en heeft als aandachtsgebied neurologische pijnsyndromen, neurotraumatologie, hoofdpijn, cognitieve stoornissen en
Parkinsonismen. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie, ParkinsonNET, Nederlandse Vereniging voor Hoofdpijn Centra en de Federatie Medisch Specialisten.

Link naar BIG-register.

Voor het raadplegen van eventuele opgelegde maatregelen van onze specialisten kunt u het BIG-register raadplegen.

Jan Tromp, sinds 1 oktober 2016 ben ik werkzaam op het secretariaat. Voor die tijd ben ik 24 jaar in de luchtvaartsector actief geweest en daarna heb ik nog 7 jaar bij KPN/Getronics in de serviceverlening voor KPN zakelijke markt gewerkt. Samen met collega Nazdar verzorg ik de administratie, klantcontact en de ICT zaken binnen de kantooromgeving. De grote verscheidenheid aan activiteiten en het contact met de mensen geven mij veel voldoening in dit werk. Goede kwaliteit dienstverlening is waar het Behandelcentrum voor staat en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Nazdar Shalal is sinds 1 september 2022 werkzaam op het secretariaat. Ik heb de opleiding secretaresse gevolgd op de ROC. De verschillende taken in zowel het administratieve als klantencontact maken mijn werk als secretaresse leuk. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn familie.

Harry Houben is werkzaam als klachtenfunctionaris voor het Behandelcentrum Neurologie en heeft ruime ervaring als leidinggevende in ziekenhuizen en verpleeghuis.

Wie zijn wij

Raymond Roebroek studeerde geneeskunde in Nijmegen en is opgeleid tot neuroloog in Bochum, Duitsland. Daarna heeft hij bijna 20 jaar in een algemeen ziekenhuis in Nederland gewerkt. Naast de algemene neurologie heeft hij speciale aandacht voor Alzheimer, dementie en Parkinson. Bij veel neurologische problemen is het verhaal de sleutel tot het stellen van de diagnose. Vooral bij onbegrepen klachten en pijn is dat heel belangrijk. Zo kun je samen met de patiënt komen tot een behandelplan.


Link naar BIG-register.

Johan Hiel is opgeleid tot neuroloog aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen en gepromoveerd op DNA-repair stoornissen. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in de algemene neurologie met als speciale aandachtsgebieden hoofdpijn en rugproblematiek.


Link naar BIG-register.

Philip Pevenage, sinds 2003 radioloog (neuro- en hoofd/halsradiologie), is opgeleid in ZNA Middelheim (Antwerpen) en UZ Brussel (VUB). Naast zijn werkzaamheden voor BCN actief in het MRI Centrum (Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Breda, Utrecht, Leiden, en Groningen) en het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis’


Link naar BIG-register.