https://www.independer.nl/ziekenhuis/regio/brabant-zuidoost/veldhoven/behandel-centrum-neurologie.aspxhttps://www.independer.nl/ziekenhuis/regio/brabant-zuidoost/veldhoven/behandel-centrum-neurologie.aspx
https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/overige-kliniek-behandel-centrum-neurologie-veldhoven-3033956https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/overige-kliniek-behandel-centrum-neurologie-veldhoven-3033956

Beoordeel ons op:

 

Second opinion


Indien u twijfelt aan een diagnose die bij u gesteld is of aan een voorgestelde behandeling kan het nuttig zijn een tweede mening te vragen.


Ter voorbereiding op een consult is het zinvol indien de neuroloog beschikt over alle informatie van reeds verrichte onderzoeken. Uw huisarts beschikt over de briefwisseling van de neuroloog waarin deze onderzoeken staan vermeld en deze kunt u meenemen naar het eerste consult.


Soms kan het nuttig zijn ook een kopie van de CDrom met de MRI mee te nemen. Een tweede mening kan het vertrouwen in uw neuroloog versterken en voorkomen dat u zinloze of schadelijke behandelingen gaat uitproberen.


Het kan natuurlijk ook voorkomen dat de diagnose wordt herzien. De neuroloog zal dan, indien u dit wenst, actief contact zoeken met de behandelend neuroloog.

Bij een eerste bezoek aan de neuroloog neemt u mee:


  geldig identiteitsbewijs


  verzekeringsbewijs


  verwijskaart/verwijsbrief van de (huis)arts indien deze niet via Zorgmail is verzonden


  een medicijnpaspoort of een lijst van medicijnen die u op dat moment gebruikt en recentelijk gebruikt heeft