https://www.independer.nl/ziekenhuis/regio/brabant-zuidoost/veldhoven/behandel-centrum-neurologie.aspxhttps://www.independer.nl/ziekenhuis/regio/brabant-zuidoost/veldhoven/behandel-centrum-neurologie.aspx
https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/overige-kliniek-behandel-centrum-neurologie-veldhoven-3033956https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/overige-kliniek-behandel-centrum-neurologie-veldhoven-3033956

Beoordeel ons op:

 


Neuropatische pijn


Neuropathische pijn is pijn die wordt veroorzaakt door een beschadiging van het zenuwstelsel. Hierbij is de signaalfunctie van pijn die nodig is om de mens te waarschuwen voor naderend onheil, zinloos geworden.


Neuropathische pijn heeft de neiging spontaan te verminderen na maanden tot jaren. Met specifieke geneesmiddelen kan de pijn worden verlicht. Invasieve technieken waarbij de zenuwen (opnieuw) beschadigd worden zijn in de regel niet werkzaam bij neuropathische pijn.


De diagnose neuropathische pijn is belangrijk, omdat hiermee zinloos onderzoek en zinloze behandelingen kunnen worden voorkomen.

Bij een eerste bezoek aan de neuroloog neemt u mee:


  geldig identiteitsbewijs


  verzekeringsbewijs


  verwijskaart/verwijsbrief van de (huis)arts indien deze niet via Zorgmail is verzonden


  een medicijnpaspoort of een lijst van medicijnen die u op dat moment gebruikt en recentelijk gebruikt heeft