https://www.independer.nl/ziekenhuis/regio/brabant-zuidoost/veldhoven/behandel-centrum-neurologie.aspxhttps://www.independer.nl/ziekenhuis/regio/brabant-zuidoost/veldhoven/behandel-centrum-neurologie.aspx
https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/overige-kliniek-behandel-centrum-neurologie-veldhoven-3033956https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/overige-kliniek-behandel-centrum-neurologie-veldhoven-3033956

Beoordeel ons op:

 

Kwaliteit


Kwaliteit van zorg en uw veiligheid staat bij ons voorop. Wij zijn er dan ook trots op dat onze kwaliteit erkend wordt door onze patiënten en diverse organisaties. Zo geven patiënten ons gemiddeld een ruime 9 als rapportcijfer!


Uw mening helpt ons onze dienstverlening te verbeteren. Daarom doen wij continu onderzoek naar patiënt tevredenheid. Met behulp van enquêtes en gesprekken brengen wij de mening van onze patiënten in kaart. U kunt ook zelf uw ervaring met ons delen. 


Verslaglegging en verantwoording

Zorginstellingen in Nederland moeten kunnen aantonen dat zij verantwoorde zorg leveren. Overheid en inspecties, maar ook zorgverzekeraars en patiëntenorganisaties, volgen Behandel Centrum Neurologie nauwgezet. Wij informeren hen op verschillende manieren over onze activiteiten.


Behandelresultaten

Tevredenheidsonderzoek

Bij een eerste bezoek aan de neuroloog neemt u mee:


  geldig identiteitsbewijs


  verzekeringsbewijs


  verwijskaart/verwijsbrief van de (huis)arts indien deze niet via Zorgmail is verzonden


  een medicijnpaspoort of een lijst van medicijnen die u op dat moment gebruikt en recentelijk gebruikt heeft