https://www.independer.nl/ziekenhuis/regio/brabant-zuidoost/veldhoven/behandel-centrum-neurologie.aspxhttps://www.independer.nl/ziekenhuis/regio/brabant-zuidoost/veldhoven/behandel-centrum-neurologie.aspx
https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/overige-kliniek-behandel-centrum-neurologie-veldhoven-3033956https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/overige-kliniek-behandel-centrum-neurologie-veldhoven-3033956

Beoordeel ons op:

 

Hoofdpijn & migraine


Mensen die last hebben van hoofdpijn zoeken vaak geen medische hulp. Als de hoofdpijn zorgt voor een belemmering van uw dagelijks leven kan behandeling bij de huisarts of specialist de kwaliteit van uw leven echter sterk verbeteren.


De meest voorkomende vormen van hoofdpijn zijn migraine en spanningshoofdpijn. Minder bekende vormen zijn medicatie-afhankelijke hoofdpijn, clusterhoofdpijn en aangezichtspijn.


De behandeling van uw hoofdpijn is afhankelijk van de diagnose en de oorzaak van de hoofdpijn. Tijdens het consult met de neuroloog krijgt u uitgebreid de mogelijkheid om uw klachten te bespreken.


Wij vragen u een hoofdpijndagboek bij te houden en een vragenlijst in te vullen voordat u bij ons op consult komt. Ook vragen wij u een overzicht van uw medicijngebruik op te vragen bij uw apotheek en mee te nemen. Het consult kan op deze manier nuttiger worden besteed.


Hoofdpijndagboek

Hoofdpijnvragenlijst


Meer over hoofdpijn & migraine

Bij een eerste bezoek aan de neuroloog neemt u mee:


  geldig identiteitsbewijs


  verzekeringsbewijs


  verwijskaart/verwijsbrief van de (huis)arts indien deze niet via Zorgmail is verzonden


  een medicijnpaspoort of een lijst van medicijnen die u op dat moment gebruikt en recentelijk gebruikt heeft