https://www.independer.nl/ziekenhuis/regio/brabant-zuidoost/veldhoven/behandel-centrum-neurologie.aspxhttps://www.independer.nl/ziekenhuis/regio/brabant-zuidoost/veldhoven/behandel-centrum-neurologie.aspx
https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/overige-kliniek-behandel-centrum-neurologie-veldhoven-3033956https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/overige-kliniek-behandel-centrum-neurologie-veldhoven-3033956

Beoordeel ons op:

 


Behandelcentrum


Het Behandel Centrum Neurologie is gericht op mensen die een uitgebreid gesprek met een ervaren neuroloog op prijs stellen. Wij nemen de tijd voor onze patiënten in een vriendelijke en goed toegankelijke omgeving.


Voor het eerste gesprek reserveren we een uur. Zo stellen we samen met u een optimale behandeling en vervolgtraject vast.


Vragen tijdens de behandeling stelt u bij voorkeur via ons e-mailadres. Desgewenst belt de neuroloog u op een afgesproken tijdstip terug. Dit maakt dat de neuroloog tijdens uw consult ongestoord naar u kan luisteren.


Aan het eind van het consult ontvangt u een kopie van de brief naar de huisarts zodat u inzage heeft in het behandelplan en de adviezen nog eens thuis kunt nalezen.


De beschrijvingen van neurologische aandoeningen en symptomen op deze website zijn algemene beschrijvingen en zijn zeker niet bedoeld om de diagnosestelling van een behandelend neuroloog te vervangen!


Klik hierboven op het ziektebeeld of onderwerp waar u informatie over zoekt.


Meer informatie over neurologische ziektebeelden vindt u op www.neurologie.nlBij een eerste bezoek aan de neuroloog neemt u mee:


  geldig identiteitsbewijs


  verzekeringsbewijs


  verwijskaart/verwijsbrief van de (huis)arts indien deze niet via Zorgmail is verzonden


  een medicijnpaspoort of een lijst van medicijnen die u op dat moment gebruikt en recentelijk gebruikt heeft